Intuicija
16 oktobra, 2016
Kaj je sreča?
13 novembra, 2016
Prikaži vse

Čustva spreminjajo naš DNK

Ponovimo nekaj znanj, ki so nam jih predajali učitelji v osnovni šoli, spomnim se sedmega razreda in fizike, ko nam je učitelj Brdar govoril, da je energija neuničljiva, le obliko lahko spremeni. V osmem razredu smo se pri biologiji učili o tem, kako imamo v vsaki celici dvojno vijačnico z vsemi genetskimi lastnostmi, ki se imenuje DNK. Se spomnite?

Ko sama iščem odgovore na mnoga vprašanja sebstva in bistva, ko se soočam s svojimi “angeli in demoni” in ko vedno bolj ugotavljam, kako majhni smo v našem umevanju bivanja, narave in obstoja energij, spoznavam in ponižno sprejemam spoznanja, ki me vodijo k temu, da verjamem v nevidne energije, zdravim z njimi, ker sem Reiki mojstrica in vem, da moje najvišje dobro deluje vedno in povsod, vsaj za mene. 

Svoje stranke učim in seveda sama vadim čuječnost misli in občutenj, ker se mi to zdi najbolj učinkovita metoda oblikovanja sinergij med našimi mislimi, ki venomer begajo ter manifestacijo le-teh v našem realnem fizičnem svetu. Ste vedeli, da naša čustva in misli tvorijo elektromagnetno polje, ki valuje približno en meter navzven od našega fizičnega telesa? Kar se skorajda pokriva s sedmimi auričnimi polji, ki ovijajo naše telo. Ja, vse je tako seksi povezano, pa četudi ne verjamete v nič od tega. Pač, deluje.

Mislim, da je že Nikola Tesla, ki sem se mu poklonila lani pred njegovo žaro v obliki svetleče krogle zlate barve, ki je v eni od soban Muzeja Nikole Tesla v Beogradu, rekel, da bodo lahko ljudje proizvajali električno energijo s pomočjo moči svojih misli. Tukaj se moč misli nanaša na osredotočene in močne misli, ne pa na tiste, ki nam tisočkrat za trenutek blisknejo skozi možgane, nimajo pa prave energije, saj so preveč raztresene. Če samo pomislimo kakšno moč imajo kolektivne misli oziroma kolektivno nezavedno, ki lebdi nad vsemi nami in med drugim vpliva tudi na to, kako vidimo sebe in svoje okolje!

Čustva spremenijo DNK. Naša občutenja in emocije so pravzaprav zrcala in karkoli kreiramo znotraj nas, sevamo v okolje. Misli so energija, energija je neuničljiva, torej so misli neuničljive. Iz tega logičnega zaključka lahko sklepamo, da je res zelo pomembno na kakšen način razmišljamo, čustvujemo in se odzivamo, tukaj in sedaj. Če smo v tem trenutku mirni v sebi, srečni, zadovoljni in pomirjeni z vsem in vemo, da točno tako kot je tukaj in sedaj mora biti, potem se nam realizirajo naše sanje in želje. Ali manifestirajo, če vam je ljubše. Pa smo ponovno na čuječnosti.

Če se imate radi in znate uporabiti asertivnost na primeren način, s tem sebi sporočate, da ste si pomembni. In ker ste si pomembni, pride tudi “nagrada”: življenje se začne oblikovati tako, da vas podpira v vaših odločitvah in željah. V resnici sploh ni tako zakomplicirano ali nemogoče. Upajte si.