SVETOVANJE

Svetovanja, ki jih ponujamo


Strokovnjakinja za partnersko in družinsko problematiko ter za vzgojo otrok – MELITA KUHAR sem vam na razpolago vsak delovni dan od 7.30 do 21.00, ali tudi drugače, po predhodnem dogovoru. V nujnih primerih delam tudi ob praznikih, prav tako se v izjemnih primerih lahko dogovorimo za srečanje v soboto ali nedeljo. Zavedam se, da je včasih potrebna nujna svetovalna pomoč ali zgolj nekdo, ki vas bo poslušal – ZDAJ.

Ali odnos deluje?

Obstaja mnogo dokazov, da ljudje živijo dalj časa in bolj srečno v tistih odnosih, ki temeljijo na podpori in ljubezni.

Preberi več..

Reševanje odnosa

Če menite, da je vaše razmerje v težavah, imate verjetno prav. Kljub temu pa se lahko mnogo problemov reši. Če imate še vedno medsebojno povezavo, ste že dalj časa skupaj ali imate otroke, se lahko potrudite in rešite svoj odnos.

Preberi več..

Konec odnosa?

Razpad razmerja je eden od najbolj stresnih dogodkov v življenju posameznika. Izgubite ljubimca, prijatelja, samozaupanje, občutek varnosti in pripadnosti, mogoče pa tudi smer svojega bodočega življenja.

Preberi več..

Nov začetek

Morebiti se na prvi pogled zdi rahlo strašljivo ponovno začeti živeti po razpadu razmerja, vendar je to lahko obenem tudi možnost, da začnete postavljati svoje novo življenje na noge z mnogo optimizma, novih idej in sveže energije.

Preberi več..

Z nami ste v dobrih rokah ...